Welke beloning voor mijn hond?

Wat is nou de juiste beloning voor mijn hond?

Dat is een vraag die vaak gesteld wordt en dat hangt af van waarvoor die beloning dient. Wilt u een beloning voor tijdens een training, voor een show of voor thuis als ze even alleen zijn geweest?

Even voor de duidelijkheid, we hebben het hier nu wel over de snoepjes/versnaperingen voor de honden die er in allerlei soorten en maten.

Om te trainen of voor een show

Om te trainen of voor de show zijn vaak kleine snoepjes nodig, die snel weg zijn en waar ze niet op moeten kauwen, waarbij de helft uit de mond op het veld/in de ring valt en het daar ook nog allemaal opgegeten moet worden of de hond steeds terug gaat naar dat plekje en geen aandacht meer voor de baas heeft.

Kleine snoepjes dus! 

We hebben diverse kleine snoepjes bijvoorbeeld semi-moist. Dit zijn zachte snoepjes die evt ook nog eens extra gebroken kunnen worden.

Wat ook gebroken kan worden zijn gewone koekjes. De kleine koekjes zijn goed voor de trainingen/in de ring.

Als er liever natuurlijke producten gegeven wil worden, dan raden wij de vleesstrips en vleessticks aan. Deze kunnen op voorhand in kleine stukjes gebroken of eventueel geknipt worden. Deze zijn in vele verschillende smaken ook voor honden die een bepaald dieet hebben of een overgevoeligheid voor bepaalde diersoorten.

Belong thuis

Thuis snel iets lekkers aan de hond geven omdat hij/zij zich super heeft gedragen, voor het naar bed gaan of gewoon omdat het kan...

Deze belongingen mogen iets groter zijn.

Een krokante koek of frikandelstaaf bijvoorbeeld, toch even goed kauwen maar niet te lang en ook niet hap slik weg. Natuurlijk kunnen hier de vleesstrips of vleessticks ook goed gegeven worden naar dan in hun geheel. Een gezonde en verantwoorde beloning.

Natuurlijk kan een belonng ook uitgebreid worden richting een ander kauwmateriaal zoals een kippennekje, een stukje runderkophuid, een varkensoortje of misschien wel een lamspootje.

Extra avies

De beloningen zijn natuurlijk geheel aan u. Zovaak u wilt en zoveel u wilt geven. Maar hierbij wel een extra advies: haal de hoeveelheid beloning van de normale maaltijd af als uw hond aanleg heeft om dik te worden.

© 2012 - 2024 ho-degraaff | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel