Over ons

Handelsonderneming de Graaff bestaat al sinds 1939, maar in verschillende gedaantes. Officieel is Frans de Graaff in Gouda begonnen met een meubelzaak en stoffeerderij aan de Zeugstraat.In 1972 is zijn zoon Jacobus (Koos) bij de zaak ingekomen. In 1989 is deze zaak opgeheven nadat Koos de Graaff met zijn vrouw, Aletta Petronella (Letty) de Graaff-Geervliet en hun dochter Veronique naar het dorpje Hall (Gelderland) zijn verhuisd. Hier zijn zij verder gegaan met het fokken van de Duitse Herder en daarnaast begonnen met een dierbenodigdhedenbedrijfje, meer op de hond gericht.

Inmiddels hebben ze al sinds 1999 een tweede hondenras erbij; de Tsjechoslowaakse Wolfhond en is de handelsonderneming ook behoorlijk gegroeid.

Gemiddeld zijn er op jaarbasis een 30 kynologische evenementen waar we met onze stand naartoe gaan. Bjorn en Veronique hebben de grote stand onder hun hoede. Mocht er een tweede evenement zijn dan is de 2e stand bemand door Letty of Koos.

Ook hebben we bijna elke week een route naar een bepaalde provincie in Nederland waar wij de bestellingen aan onze klanten uit leveren tegen € 5,50 bezorgkosten.

Sinds kort hebben wij ook een vestiging/showroom van onze artikelen in Lochem bij Dog's Totaal welke u kunt bezoeken (alleen geopend op afspraak) waar u geholpen wordt door Veronique

Nu hebben we dus ook een webshop om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

Aanbieding

Kettinghanger Pootje #714 € 25,00 € 22,50