Edgard en Cooper Verse Vleesbrokjes

Onze lekkere brokjes zijn gemaakt met 100% vers vlees. En ze zitten ook boordevol andere voedzame ingrediënten waar je hond dol op zal zijn. Vies vleesmeel gebruiken we niet. Nu niet. Nooit niet! Wij zweren bij pure en gezonde ingrediënten. Afwisseling geeft smaak aan het leven... Daarom bestaan onze brokjes in 6 njammie smaken. Kies de favoriet van je vrolijke viervoeter!

 

WAAR VERS ECHT VERS IS

Het verse vlees dat we gebruiken om onze heerlijke brokjes te maken, wordt nooit bewerkt, gedroogd of ingevroren. Daarom is het heel voedzaam en makkelijk verteerbaar.

1We gebruiken uitsluitend vers vlees dat niet werd bewerkt, gedroogd of ingevroren om onze lekkere brokjes te maken.

2Daaraan voegen we gezonde, voedzame ingrediënten toe zoals groenten, fruit, bessen en kruiden. Jammie!

3Om al het goede van die super gezonde ingrediënten te bewaren, bakken we onze brokjes traag, op lage temperatuur en in kleine hoeveelheden.

 

Hello nature!

Edgard & Cooper kijkt verder dan het etensbakje van je hond. Ook de omgeving van onze wollige vrienden telt mee!. Want, als de natuur verdwijnt, waar kunnen wij dan heerlijke wandelingen maken of katten achterna zitten? ;)

Om onze ecologische pootafdruk zo klein mogelijk te houden, zit dit lekkers in bijzondere zakjes... Gemaakt uit 100% afbreekbare materialen, zoals maïsafval, én composteerbaar. De mooie tekeningen en tekst? Die zijn erop gedrukt met 100% inkten op waterbasis zonder chemische stoffen.

Plastic is niet goed voor de natuur. Daarom zit onze natte voeding in recycleerbare aluminium blikjes en kuipjes. Woef!

Edgard & Cooper zijn ook bezorgd om de klimaatverandering. Om de uitstoot van broeikasgassen te beperken, kiezen we voor vers vlees van lokale oorsprong. Minder vervoer, minder fossiele brandstoffen en een kleinere pootafdruk… Da’s smullen zonder schuldgevoel!

Aah, wat zouden die heerlijke wandelingen zijn zonder bomen om tegen te plassen? ;) Daarom drukken we onze communicatie altijd op 100% gerecycleerd papier.

Om écht een verschil te maken, moeten we de poten in elkaar slaan. Daarom kijken we bijvoorbeeld samen met onze leveranciers hoe we minder water en energie kunnen verbruiken.

Meer info? www.edgardandcooper.com

Sorteer op
 • Verse zalm en verse forel 700 gram
  Verse zalm en verse forel 700 gram
  € 6,95
 • Verse kip 700 gram
  Verse kip 700 gram
  € 6,95
 • Verse eend en kip 700 gram
  Verse eend en kip 700 gram
  € 6,95
 • Vers lam 700 gram
  Vers lam 700 gram
  € 6,95
 • Vers konijn 700 gram
  Vers konijn 700 gram
  € 6,95
 • Verse Biokalkoen & Kip 700 gram
  Verse Biokalkoen & Kip 700 gram
  € 7,95

Aanbieding

slider #764 € 11,00 € 10,00