Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

Diverse shampoo`s 1000 ml

€ 35,00 € 25,00 (inclusief 21% BTW)

Diverse shampoo`s 1000 ml tegen aanbiedingsprijzen!

Universeel shampoo 1000 ml normaal € 26,95

Voor een snelle en regelmatige wasbeurt. Geschikt voor alle hondenrassen en ook aan te bevelen voor pups vanaf de 6e levensweek.

De verbinding van plantaardige oliën met plantaardige voedingsstoffen maakt deze Universeelshampoo tot een milde, aangenaam ruikende Natuur-shampoo.
Dankzij de hyperallergene werking en de spaarzame hoeveelheid is deze shampoo ideaal voor de regelmatige wasbeurt.

Verzorgings shampoo 1000 ml normaal € 35.00

Ter ondersteuning van huid- en vachtproblemen. Met kamillenextract.

Deze voor iedere vachtstructuur geschikte en optimaal verzorgende shampoo is een verbinding van plantaardige oliën en kruidenextracten met natuurlijke vitaminen. Deze zorgen ervoor dat de probleemhuid weer zijn gewenste conditie krijgt. De vervilting van de vacht en het uitdrogen van de huid (schilfers) en haar worden hierdoor tegengegaan. Deze shampoo is uitermate geschikt voor rassen met lang afhangend haar zoals Afghaanse windhonden, Yorkshire Terriërs, Lhasa Apso e.a.

Glans shampoo 1000 ml normaal € 35.00

Om de haarkleur te intensiveren en op te halen. Met Nertsolie voor extra verzorging van huid en haar.

Deze verzorgende, diep werkende Shampoo, heeft naast zijn reinigende werking ook de aangename bijwerking van kleurintensivering. Het haar gaat niet alleen glanzen maar de kleur wordt warmer. In tegenstelling tot in de handel aangeboden “kleurshampoo” kan deze Glansshampoo bij iedere kleur en iedere vacht, gebruikt worden. Bevat alleen natuurlijke ingrediënten en geen kleurstoffen. De positieve beïnvloeding van de pigmentering gebeurt uitsluitend door de werking van de gebruikte kruidenextracten.

Volume shampoo 200 ml normaal € 11,75

Geeft de vacht volume en ondersteunt de natuurlijke vastheid.

De ideale shampoo voor elke vacht waarbij volume verlangd wordt. Het bereikte en gewenste resultaat, vergelijkbaar met een natuurlijke permanent, houdt langer, ook wanneer het haar enkele malen, met een andere uit ons programma stammende shampoo, is gewassen. Door de ondersteunende en verzorgende werking op de vachtstructuur is een beter doorkammen van de vacht, gewaarborgd. De vachtkwaliteit wordt weer optimaal.

Antivlo shampoo 1000 ml normaal € 35.00

Op basis van etherische oliën samengestelde shampoo, ter bestrijding van vlooien en teken en tegelijkertijd een uitstekende verzorger voor de huid en vacht.

Deze, voor elke vachttype geschikte shampoo, is een combinatie van kruidenextracten, etherische oliën en natuurlijke vitaminen. Het zorgt ervoor dat de op het lichaam bevindende vlooien zich niet meer prettig voelen en het haar in korte tijd de gewenste conditie weer terug krijgt. Onze Anti Vlo Shampoo verzorgt de huid en is absoluut onschadelijk voor het dier.

Sneeuwwit shampoo 1000 ml normaal € 35.00

Voor de verzorging van honden en katten met een witte maar ook een zwarte vacht.

Een shampoo met een buitengewone verzorgende werking. Het gebruik van speciale oliën verzorgt de vacht tot in de haarpunten. Het haar verkrijgt weer zijn natuurlijke witte cq. zwarte glans. Het vergelen van het haar (door negatieve omgevings-invloeden) wordt door het gebruik van onze Sneeuwwitshampoo, op natuurlijke wijze tegengegaan. De in deze shampoo aanwezige blauwe kleurmoleculen bedekken de gele kleurdelen, die het haar laten vergelen. Daarom zien zowel de witte als de zwarte vacht er weer stralend helder uit, zonder chemische toevoegingen.

Aanbieding